0

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Izdelek je bil dodan v vašo nakupovalno košarico

SafeCard 3 kom

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Kratek opis

Komplet 3 zaščitnih ovitkov SafeCard za RFID kartice.

Redna cena: 7,47 €

Special Price 7,10 €

Razpoložljivost: Na zalogi

Opis

Zaščitni ovitek SafeCard ščiti kartice za radiofrekvenčno identifikacijo (RFID) oziroma kartice za brezstično plačevanje ali prenašanje informacij preko radijskih valov.
Tehnologija radiofrekvenčne identitete deluje na osnovi samodejnega prepoznavanja podatkov, shranjenih v pomnilniku kartice, z napravami za daljinsko branje na podlagi prenašanja z radijskimi valovi. Takšna tehnologija omogoča brezstično branje, brisanje in prepisovanje podatkov.
RFID kartice se uporabljajo za različne namene na primer pri sledenju predmetov in živali, v inteligentnih transportnih sistemih, v javnem potniškem prometu, za označevanje knjig v knjižnicah, kot ključ za vstop v hotelsko sobo ali vaš dom ... in po novem v Slovenji tudi kot plačilne kartice!

Zato vam zaščitni ovitek SafeCard, ki je sestavljen iz 200 gramskega papirja z notranje strani laminiranega z aluminijasto folijo, nudi:
- preprečevanje elektronska žeparjenja,
- zaščito identitete in informacij kartice,
- zaščito številke kartice, datuma veljavnosti, vašega rojstnega datuma, imena in priimka, naslova, fotografije in veliko več,
- blokira neavtorizirano pridobivanje podatkov, ter
- podaljšuje življenjsko dobo vaših kartic, saj jih ščiti pred razmagnetenjem kot jih ovitek tudi fizično varuje pred obrabo.

Dimenzije zaščitnega ovitka SafCard so 8,8 x 5,8 cm.
Vsak zaščitni ovitek SafeCard je posamično pakiran.

Značke izdelka

Značke loči s presledki. Uporabi enojen narekovaj (') za fraze.

  1. Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

Napiši svoje mnenje

Priporočamo tudi